Poručivanje cvjeća u našoj cvjećari možete izvršiti na više načina:

  • Online putem našeg sajta (dodavanjem proizvoda u korpu, potvrdom porudžbine i popunjavanjem traženih podataka, nakon čega će Vam na e-mail stići potvrda porudžbine i predračun).
  • Telefonskim pozivom na jedan od naših brojeva. 
  • Dolaskom u našu cvjećaru.

1. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama – možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa.

Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa.

Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Bosne i Hercegovine – konvertibilna marka (BAM). Za informativni prikaz cjena u drugim valutama koristi se srednji kurs Centralne banke Bosne i Hercegovine.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumjevanju.

2. OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Već naručena porudžbina se može otkazati u razumnom roku pre isporuke pozivom na broj telefona (+387) 066/706-337 / 051/810-233. Ukoliko je porudžbina već plaćena prije otkazivanja novčana sredstva će biti vraćena naručiocu u ukupnom iznosu ili u iznosu koji je umanjen za realne troškove koji su postojali do momenta otkazivanja.

3. POVRAĆAJ SREDSTAVA

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja. CVJEĆARA KAMELIJA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

4. ZAMJENA CVJEĆA I DOSTUPNOST

Tim CVJEĆARA KAMELIJA uvijek nastoji da cvjetni aranžman koji je naručen bude što sličniji onome koji je na slici sa sajta. Međutim, u opravdanim razlozima (određene vrste cvjeća nema u nabavci jer nije u sezoni i sl.) CVJEĆARA KAMELIJA zadržava pravo izmjene jedne ili više komponenti u aranžmanu, naravno uz prethodni dogovor sa klijentom, ali uz zadržavanje kvaliteta i stila prvobitnog aranžmana koji je naručen.

5. PRIMJEDBE I REKLAMACIJE

Žalbe, reklamacije i primedbe se realizuju slanjem na e-mail adresu [email protected] ili pozivom na broj telefona Mob: (+387) 066/706-337 / Fax: 051/235-399

Prodavac će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena. U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavjestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primjedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cijene, zamjena ili popravka artikla). Reklamacija će biti rješena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije.

6. OSNOVNI PODACI

Poslovno ime: “KAMELIJA” d.o.o. Banja Luka

JIB: 401796820003
Status: Aktivan

Adresa: Siniše Mijatovića bb, 78000 Banja Luka

Email: [email protected]

7. ZAVRŠNE ODREDBE

Poručivanje cvjetnog aranžmana putem online formulara, telefonskog poziva ili neposredno u radnjama CVJEĆARA KAMELIJA automatski podrazumeva da je naručilac upoznat sa gore navedenim Uslovima korišćenja i da je u potpunosti saglasan sa njima.

Za sve ostale informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected]